Eskildtjalve - Foredrag
FOREDRAG

Oversigt over mulige foredragDen nye videnskabs verdensbillede
(sammensmeltning mellem naturvidenskab og spiritualitet)

At overgive sig til Det Højeste

Ar løfte bevidstheden - hvordan vi kan tiltrække hjælp, inspiration og vejledning på en hurtig måde i hverdagen.

Menneskets åndelige forening med naturen

Den Guddommelige Plan med dit liv

Bevidsthedens skabende potentialer

Synkronicitet

Billedernes og symbolernes indre magi

Sjælskontakt og de højere indre sanser

Åndsvidenskabens verdensbillede

Den åndelige udviklingsvej

Universets Love

Åndelig Kraft

Visdom som åndens lys i bevidstheden

Klarhed og viljeskraft

Positivitetens mirakuløse kraft


Inkarnerede mestres fantastiske bevidsthedskraft - og hvordan de er store lys for disciple "på vejen"


Samarbejde med naturens devaer

Englene som vores hjælpere i hverdagen

Buddha - hans liv, mission og betydning i nutiden


Østens vej - at blive fri af lidelse

Taoisme

Sundhed og sygdom

FOREDRAG d. 17/4

NATURVIDENSKAB og SPIRITUALITET FORENET - det ER sket
Teosofisk ForeningKøbenhavn

Naturvidenskabens verdensbillede står overfor en voldsom omvæltning. Det bliver mere og mere presset af en pionergruppe af forskere, som gennem nogle relativt få årtier har udviklet et nyt verdensbillede, hvor vestlig videnskab er integreret med essensen af det universelle spirituelle verdensbillede. Forskerne bruger forskellige navne, bl.a. The New Paradigm og Biocentrism. I min optik er det eneste logiske navn: EnhedsParadigmet.

EnhedsParadigmet vender helt op og ned på de hidtidige principper i videnskaben. I det nye er universets hele grundlag én stort bevidsthed, som er årsag til alt og som gennemtrænger alt. Da bevidsthed er uden rum og tid er der ingen begyndelse og ingen slutning. Alle levende væsners bevidsthed er en slags fortætning af en gnist af Universets Bevidsthed - og tanker, energi og stof er ligeledes fortætninger af denne. Så dette udgangspunkt er direkte modsat den almindelige naturvidenskab, som jo regner det fysiske som universets udspring.

I EnhedsParadigmet beskrives Universet som værende et hologram, som rummer årsagerne til alt skabt. Da alt skabt har Universets Bevidsthed som årsag er alt forbundet med hinanden og har via hologrammet adgang til alt.
Omfattende forskning understøtter alt dette! Desværre står mainstreamvidenskaben stadig fast, men den bliver mere og mere presset af Den Nye Videnskabs beviser og erkendelser. Når EnhedsParadigmet trænger helt igennem vil det give baggrund for fantastisk store forandringer i samfundet,bl.a. i sundhedsvæsnet og psykiatrien, biologi, fysik, landbrug og fødevarer m.m.

Der vil i foredraget blive brugt en række illustrationer, der gør det muligt for alle at forstå essensen af EnhedsParadigmet.


TID og STED

Tirsdag d. 17. april, kl. 19:00 
Teosofisk Forening Kbh.
Sankt Knudsvej 27A, 1903 Frederiksberg
Entré: kr. 80 / 100 for medlemmer/gæster


NATURVIDENSKAB og SPIRITUALITET FORENET - det ER sket!
Torsdag d. 12. april
Brande

NATURVIDENSKAB og SPIRITUALITET FORENET - det ER sket!
Tirsdag d. 17. april
København


FOREDRAG d. 12/4
ved Eskild Tjalve

NATURVIDENSKAB og SPIRITUALITET FORENET - det ER sket
Brande

Naturvidenskabens verdensbillede står overfor en voldsom omvæltning. Det bliver mere og mere presset af en pionergruppe af forskere, som gennem nogle relativt få årtier har udviklet et nyt verdensbillede, hvor vestlig videnskab er integreret med essensen af det universelle spirituelle verdensbillede. Forskerne bruger forskellige navne, bl.a. The New Paradigm og Biocentrism. I min optik er det eneste logiske navn: EnhedsParadigmet. 

EnhedsParadigmet vender helt op og ned på de hidtidige principper i videnskaben. I det nye er universets hele grundlag én stort bevidsthed, som er årsag til alt og som gennemtrænger alt. Da bevidsthed er uden rum og tid er der ingen begyndelse og ingen slutning. Alle le
vende væsners bevidsthed er en slags fortætning af en gnist af Universets Bevidsthed - og tanker, energi og stof er ligeledes fortætninger af dette. Så udgangspunktet er direkte modsat den almindelige naturvidenskab, som jo regner det fysiske som universets udspring.


I EnhedsParadigmet beskrives Universet som værende et hologram, som rummer årsagerne til alt skabt. Da alt skabt har Universets Bevidsthed som årsag er alt forbundet med hinanden og har via hologrammet adgang til alt.
Omfattende forskning understøtter alt dette! Desværre står mainstreamvidenskaben stadig fast, men den bliver mere og mere presset af Den Nye Videnskabs beviser og erkendelser.

Når EnhedsParadigmet trænger helt igennem vil det give baggrund for fantastisk store forandringer i samfundet, bl.a. i sundhedsvæsnet og psykiatrien, i biologi, fysik, landbrug og fødevarer m.m.

Der vil i foredraget blive brugt en række illustrationer, der gør det muligt for alle at forstå essensen af EnhedsParadigmet.


TID og STED

Torsdag d. 12. april, kl. 19:00 
Højbo, Nordlundvej 105,  7330 Brande
Entré:  120,-
Tilmelding til Karl Henning Mikkelsen på tlf / sms 41164842 gerne senest d. 11. april 
Panel title

© 2018 eskildtjalve

Antal besøg: 120297

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37086987495422sekunder