Eskildtjalve - Livsformålsbilleder

Et livsformålsbillede er et personligt maleri, som udtrykker den opgave du har i forhold til omverdenen. Inden du trådte ind i dette fysiske liv besluttede du (din sjæl) hvilken eller hvilke opgaver, der skulle være centrale i dit liv. Dette er udtrykt i billedet gennem en række symboler, der viser dine mål og potentialer. Det er op til dig selv om du vil følge det, du valgte inden du inkarnerede, eller hvor hurtigt du vil arbejde på at nå det.

Billedet bliver lavet ud fra dit navn og din adresse. Symbolerne og tolkningen modtages gennem clairvoyance og intuitionen. Tolkningen fylder ca. en A4-side, men derudover er det vigtigt, at du selv finder frem til din egen forståelse af billedet.

Billedet er healende og det er med til at styrke din sjælskontakt.

Billedet udføres på akvarelpapir med akvarel og oilepastelfarver.

Formatet er 42x60 cm. 

Pris:  3.500 kr.

 

 

Om livsformålsbilledet

Dit livsformål eller livsopgave knytter sig til østens begreb Dharma, som er den opgave du har i forhold til omverdenen.

Du har et sæt af unikke egenskaber og potentialer, og en særlig måde at udtrykke dem på, som lige netop giver dig mulighed for at opfylde din unikke opgave.
Dette kan du gøre bedre end nogen anden på Jorden!

Menneskeheden udgør en stor sammenhængende helhed, som kan sammenlignes med en mægtig blomst med ét kronblad for hvert menneske. Hvis et nulevende menneske ikke levede med den opgave det nu har, så ville der mangle et kronblad i menneskehedens blomst, og blomsten ville således ikke være fuldstændig.
Uden dig og din opgave ville menneskeheden mangle noget!

Så du skal vide, at der er brug for dig - specielt som den du er, når du er dig selv. Den største gave du kan give verden er at være den du er. Så din opgave er at finde dine talenter og din opgave.

Nogle mennesker ved lige fra barn af, hvad de vil i livet. Andre søger og finder efterhånden frem til det. Mens endnu andre søger det meste af livet eller måske hele livet uden tilsyneladende at finde ud af det.

Men måske fandt de deres opgave alligevel, - for det kan meget vel være at vores opgave er noget andet - eller på en anden måde - end vi måske troede.
For nogle er livsopgaven noget der svarer til et arbejde: læreren, håndværkeren, forskeren, healeren, bonden, kunstneren, osv. Men for andre mennesker kan livsopgaven være noget der kan udfolde sig, når de er sammen med andre mennesker eller dyr eller planter - for så vidt uafhængigt af hvad de ellers arbejder med. Det kan f.eks. handle om at være kanal for energier: at sprede glæde, at sprede visdom, at sprede gode ideer og sætte i gang, at give nærvær og omsorg til andre.

LIVSFORMÅLSBILLEDER
 
Panel title

© 2018 eskildtjalve

Antal besøg: 116327

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47235202789307sekunder