OBS !!
HJEMMESIDEN ER UNDER OPBYGNING !!

KURSER

At Navigere i Ukendt Land
 Weekendkurser i august
Frederiksværk og Skanderborg

Frederiksværk d. 7.-8. august (del 1)
Skanderborg (samme kursus) d. 14.-15. august (del 1)
(del 2 i august og september)

At Navigere i Ukendt Land
Del 1:  Intuition og Hjertets Visdom
Pris pr. weekend 1.600 kr.

Frederiksværk d. 7.-8. august (ved Den Gyldne Cirkel)
Skanderborg (samme kursus) d. 14.-15./8 (ved Audonicon)

Styrk din sjælskontakt, intuition (indre sanser) og skaberkraft, og forbered dig på at være medskaber af et helt nyt samfund, en ny civilisation, hvor også naturen får sin rette plads som forudsætning for en verden i harmoni og balance. Den gamle civilisation krakkelerer og vælter som domino-brikker. Der bliver brug for en så enorm stor nytænkning, fleksibilitet og kreativitet, som aldrig er set før. Janteloven dør, fugl Fønix rejser sig, og ørnen flyver mod højderne!

Der er ingen der skaber det for os, der er ingen opskrift på forhånd, men vi ved bare, at vi skal finde sammen og skabe i fællesskab.


MEN: Når vejen ikke eksisterer, og der heller ikke er nogen opskrift – hvad gør vi så!!??

Intellekt, logik og materialisme er primært det, som det gamle samfund blev bygget på, og det kørte Jordkloden og dens liv i sænk. Heldigvis har rigtig mange åbnet sig for, at vejen frem kun findes ud fra hjertets visdom, dvs. evnen til at omfatte helhed og sammenhænge. Dette er baggrunden for de indre sanser, hvor vi primært vil beskæftige os med intuitionen. Så pionererne bliver dem, der er sensitive overfor de indre verdener, dem der lytter til den indre stilhed og modtager hjælp, inspiration og vejledning gennem den højere bevidstheds tavse sprog.

Vi skal i denne weekend arbejde med at forstå, hvordan intuitionen og dermed en højere bevidsthed udvikles. Alle kan vi komme et trin eller flere trin op, på baggrund af alle de kosmiske energier, som jordkloden og vi mennesker har modtaget i de sidste 1½ år. Vores hjerte er blevet åbnet mere og mere. Vi skal lære os selv at kende, vi skal lære vores intuition at kende – bl.a. fordi det er meget sandsynligt, at den er udviklet mere end du helt har opdaget. Du skal opleve hvor meget, der er muligt for dig på nuværende tidspunkt.

Vi skal i løbet af weekenden lave mange øvelser vedrørende de indre sanser. Èn del af det er at forstå hvordan sanserne fungerer, hvad der fremmer dem, og hvad der bremser dem. Den anden del er træning. Vi skal begge dele.


På denne måde forfiner vi vores redskaber til at navigere uden landkort, men alligevel i tillid, glæde, kærlighed og visdom. Vi bliver stadig stærkere tjenere for Det Højeste, og vi kan styrke vores dedikation og vores indsats som pionerer og fakkelbærere. Der bliver fra nu af og lang tid fremover et vældig stort behov for mennesker, der kan handle ud fra overblik og indre klarhed, kraft og hjertets visdom.


NATUREN SOM TEMA

De indre sanser kan opøves og trænes i forbindelse med mange emner, ligesom en håndværkers redskaber kan bruges til at bygge mange forskellige ting. I denne weekend vil en hel del af øvelserne handle om naturen, da den rummer rene og uspolerede energier, som ikke forstyrres af menneskers indblanding eller generende energier fra f.eks. byer. Men valget af naturen er ikke tilfældigt. Vi mennesker og naturen er en ENHED, og det er nu i den kommende tid, at menneskeheden vil åbne sig for naturens hellighed. Der kan ske så utroligt mange spændende og mageløse ting, når vi åbner vores hjerte og øvrige bevidsthed for naturen. Naturen er noget af det mest relevante og spændende vi mennesker kan beskæftige os med!

FORUDSÆTNING FOR DELTAGELSE: At du kender til meditation, så du kan blive stille i dit indre.

At Navigere i Ukendt Land
Del 2:  At Manifestere Det Nye Samfund
Pris pr. weekend 1.600 kr.

Frederiksværk d. 28.-29. august (ved Den Gyldne Cirkel)
Skanderborg (samme kursus) dato ikke fastlagt endnu (ved Audonicon)

I kursets Del 1 arbejdede vi en del med de forskellige indre sanser, specielt intuitionen, og vi så, hvordan vores bevidsthed kan bringes til at påvirke den fysiske verden bl.a. i naturen.

Det nye ved Del 2 er, at vi skal arbejde med bevidst at manifestere ud fra forskellige metoder og forskellige typer af emner/projkter. Der vil være casestories til flere af metoderne, der belyser de forskellige ligheder og forskelle samt fordele og ulemper. Vi skal arbejde med konkrete øvelser i at manifestere.

Vi skal arbejde med forståelse af visioner, hvor vi kan få ideer fra, og hvordan vi kan udtrykke dem, så vi kan ”se” dem og mærke dem/opleve dem under manifestationsarbejdet. Der kommer også fokus på, at visioner skal formuleres på det rette niveau – ikke for stort og ikke for småt.

En vigtig del af weekenden vil handle om din livsopgave (fra nu af). Hvad du er inkarneret for at udleve fremover, hvor så meget nyt skal skabes. Hvordan vil du/kan du bidrage til det nye samfund? Du skal indkredse  dét, der får dit hjerte til at åbne sig på vid gab, for dét dit hjerte brænder for, og det du vælger at dedikere dig til.

FORUDSÆTNING FOR DELTAGELSE: At Navigere i Ukendt Land - Del 1

Praktiske forhold – Del 1 og Del 2


Frederiksværk 
Den Gyldne Cirkel, Sonnerupvej 25, 3300 Frederiksværk

Del 1: 7 – 8. august, lørdag 10-17, søndag 9 - 16
Del 2: 28 - 29. august, lørdag 10-17, søndag 9 – 16

Skanderborg
Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Del 1: 14 – 15 august, lørdag 10 – 17, søndag 9 – 16
Del 2 er ikke fastsat endnu (formentlig september)

Kursuspris (begge steder): 1.600 kr. pr. kursus

Information og kursustilmelding (begge steder):
Eskild Tjalve - på eskild.tjalve@hotmail.com 
- det er vigtigt at bruge e-mail, så jeg ikke skal lede på forskellige andre medier
Evt. tlf:  60 88 78 44 / 86 89 24 29

Betaling til konto 8401-1090382 eller MobilePay: 60 88 78 44
HUSK tydeligt at skrive dit navn og hvad det er betaling for: kursus- navn og kursusdato
Pris 1.600 kr. pr. kursus
Depositum 500 kr. betales ved tilmelding – eller:
NB – Rabat: Hvis du betaler det fulde beløb ved tilmelding får du 250 kr. i rabat, dvs. du betaler 1.350 kr samlet.  Årsag: Lille hjælp til corona-ramte – både jer og mig <3
Evt. restbeløb betales senest 1 uge før kurset (så indbetalingen kan ses inden kurset starter)

Overnatning og ophold
Den Gyldne Cirkel
Medlemmer / ikke-medlemmer:
Eneværelse pr. nat: kr. 255,- / 300,-  .
2 sengs værelse pr. person - pr. nat: kr. 210,- / 250,-.
Flersengsrum pr. person - pr. nat:  kr. 145,- / 170,-
Telt pr. person - pr. nat: kr. 75,- /100,-
Der kan lejes sengetøj og håndklæde for 30 kr.
NB: Reservation og betaling vedr. overnatning direkte til DGC:  info@dengyldnecirkel
eller evt- 23 87 24 24, men der er kun tlf. tid:  to. 11 – 15 og fr. 13 – 15.
Der betales senest 3 dage før ankomst.

Bemærk: Den Gyldne Cirkel er bygget op udelukkende af frivillige for at priserne kan holdes nede. Det betyder at deltagerne skal deltage ved forskellige mindre opgaver i forbindelse med kursets gennemførelse, samt at man selv sørger for at rydde op og rengøre efter sig.

Overnatning og ophold
Audonicon
2 sengsværelse pr. person – pr. nat: ca. 150 kr.
Begrænsede antal pladser, men der kan evt. oprettes ekstra muligheder.
Reservation af overnatning og inf. om betaling på 86 52 11 17  ti-to kl. 11-13, eller kontor@audonicon
Der kan lejes sengetøj.

Diverse (begge steder)
Medbring frokost og evt. morgenmad og evt. aftensmad
Medbring skriveredskaber. 

Min bog ENHED – videnskab og spiritualitet forenet beskriver grundlaget for at arbejde med og forstå højere bevidsthed, og hvordan alt er forbundet. Det er ting vi arbejder med på kurserne. Den kan købes med rabat for kursusdeltagere også inden kurset – på min hjemmesides webshop: www.enhedsverden.dk. Normalprisen er 375 kr. – du får rabat på 100 kr. Kursist-koden er SOS, og så véd systemet, at der skal trækkes 100 kr. fra.. For at opnå rabatten skal du klikke et par steder vedrørende rabatkupon, og så taste SOS i rubrikken ”Anvend rabatkupon”.