Clairvoyance

CLAIRVOYANCE

Mennesket rummer flere forskellige typer indre sanser som er: clairvoyance (eller klarsyn), intuition, telepati samt klarhørelse og klarfølelse. Flere af de indre sanser indgår normalt i det, vi kalder en clairvoyant vejledning, først og fremmest den egentlige clairvoyance - at se med det indre øje - og intuitionen, som er direkte konkret viden.

Hvis du ønsker en kanalisering:
Det der vil komme til dig, er dels fra din egen sjæl, som jo er meget viis, og dels fra din åndelige vejleder eller andre hjælpere fra de højere planer af bevidsthed.
Jeg starter som regel med at få et symbolsk billede på din grundlæggende livssituation lige nu. Symbolet er mangetydigt, og det vil alligevel kunne belyse dit liv på forskellige måder i det daglig. Symboler fra de højere planer af bevidsthed kan rumme en stærk energi, så anvendelsen af det samtidigt bliver erkendende og healende.

Det jeg primært arbejder med, er åndelig visdom, hvor det bliver afdækket, hvad der ligger bag det, som du ønsker at få hjælp til. Og vi vil arbejde med de åndelige love og principper. hvorved du vil komme ind til de dybere årsager til din situation. Derved klarlægges det, hvilke potentialer, der ligger i situationen. Du får redskaber til at bearbejde det, så du kommer igennem en berigende læreproces, hvor du både får indsigter og healende energier. som løfter dig. Det foregår i en atmosfære af kærlighed og visdom.

.

Du kan enten komme her hos mig i Tisvildeleje, eller jeg kan lave clairvoyancen på afstand, optage den og sende det til dig på en fil.

Kommer du her vil det vare ca. 1½ time.
Sker det på afstand, skal jeg bruge dit navn og adresse til at stille ind på dig. Du kan sende nogle spørgsmål på forhånd. En optagelse bliver normalt på omkring 40 minutters uafbrudt tale.

Prisen er 950 kr.