Clairvoyance

CLAIRVOYANCE

Mennesket rummer flere forskellige typer indre sanser som er: clairvoyance (eller klarsyn), intuition, telepati samt klarhørelse og klarfølelse. Flere af de indre sanser indgår normalt i en clairvoyant vejledning, først og fremmest den egentlige clairvoyance - at se med det indre øje - og intuitionen, som er direkte konkret viden.

Hvis du ønsker en kanalisering:
Sammen tager vi en rejse opad i EnhedsFeltet, som er Universets højere bevidsthedslag. Herfra kan vi opnå et overblik over din livssituation ved hjælp af én eller flere højt udviklede sjæle eller mestre. 
Det hele foregår i en atmosfære af kærlighed og visdom.

Der vil være en indsigt og højere erkendelse af den grundlæggende årsag til den situation du er i. Når årsagen erkendes træder løsningen automatisk frem, og vejen hjem til din kerne bliver vist og forstået.

.

Du kan enten komme her hos mig i Tisvildeleje, eller jeg kan lave clairvoyancen på afstand, optage den og sende det til dig på en fil.

Kommer du her vil det vare ca. 1½ time.

Sker det på afstand, skal jeg bruge dit navn og adresse til at stille ind på dig. Send gerne lidt tekst om din situation - omkring 1/2 A4-side - max 1 A4-side. En optagelse bliver normalt på omkring 40 minutters uafbrudt tale.

Prisen er 950 kr.

KONTAKT se nederst på siden.