Kurser

AKTUELT  KURSUS
d. 25. - 26. februar

             DEVAER OG ENGLE

                - i naturen og Universet

DEVAER OG ENGLE I NATUREN OG UNIVERSET,
Workshop ved Eskild Tjalve I KØBENHAVN

25. - 26. februar  begge dage 10:00 – 16:00

 

Vi vil tilbringe 2 dage med de smukke lysvæsner, devaer og engle, i alle størrelser. Lige fra de mindste på få millimeter til de ubeskriveligt store Entiteter. Vi møder dem gennem vores indre sanser, så vi starter med øvelser og meditationer, der vedrører både naturen og universet.

Billedet viser én af de 8 store devaer, der danner en mandala omkring Himmelbjerget.  Den hører til ved en lille landsby, der hedder Søballe nær Galten. Den er placeret i mandalaens østlige punkt, derfra hvor det nye opstår. Derfor er der et øje  i midten, som udtrykker at se visionerne.

Weekenden består af tre dele:
– Information om de indre sanser, og meditative øvelser med disse
– Vi ser på naturens devaer og fortæller med billeder om deres arbejde og vi får mulighed for at møde dem gennem meditationer.
– Vi ser på Englenes verden, de forskellige engle grupper og deres arbejde, og møder dem i vores meditationer.  

Herhjemme kalder vi dem, der arbejder med naturen for devaer, og de der arbejder med menneskene for engle. Uden dem, ville der ikke være fysisk liv på jorden. Hvordan lærer vi at blive nærværende og at samarbejde med disse smukke skabninger. I naturen er det devaerne, der skaber planterne og dyrenes kroppe. Menneskers kroppe skabes af englene sammen med de mindste natur devaer.

I Den Nye Tid, vil menneskene have en positiv påvirkning af naturen, Jorden, planterne og dyrene. Vi kan se en fremtid med samarbejder i visdom og kærlighed med devaer og engle. Vi ser Jordens smukke natur genopstår og hvordan dette samarbejde kan foregå. Og hvordan deva- og englenes arbejde ændres.

Pris for hele kursusforløbet: 1300/1500 kr. for medlemmer/gæster.
Tilmelding og betaling: Se billetter nederst under begivenheden.

I prisen indgår kaffe, the og lette traktementer. Frokosten sørger man selv for.

 

Eskild Tjalve er spirituel kursusleder, foredragsholder, billedkunstner og forfatter. Civilingeniør fra DTU og har i de sidste 20 år været engageret i at formidle det nye EnhedsVerdensbillede, hvor naturvidenskab og spiritualitet er forenet. Har fra sidst i 80’ene haft kontakt med naturens devaer og englenes verden, hvilket er blevet til mange casestories og malerier fra disse verdener.


TID:
Weekenden d. 25. og 26. februar begge dage kl. 10 – 16

PRIS:

1.300/1.500 kr. for medlemmer/gæster

TILMELDING OG BETALING
::

Se BILLETTER på foreningens hjemmeside www.teosofiskforening.dk

STED:

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27A, 1903 FrederiksbergGenerelt om kurser
Jeg har holdt mange kurser rundt om i landet siden 1985 vedrørende mennesket, naturen og universet - alt sammen ud fra et åndeligt perspektiv. De mest aktuelle fra de senere år er de her nævnte.
I alle mine kurser bruger jeg en del dias, som gør formidlingen mere nærværende og lettere at forstå og leve sig ind i. Der vil også være en del meditationer, da det er et dyrebart redskab til at udvikle sjælskontakten og de højere indre verdener.

Savner du et kursus?
Jeg  møder gerne op, hvis jeg bliver spurgt, og vi kan finde en fornuftig aftale. Så sig til, hvis du har et sted eller kender nogle, der gerne vil arrangere det.

Mulige emner til andre kuser
:
At navigere i ukendt land 1 + 2
(disse to foredrag handler om. hvad vi må gøre, når vi skal til at opbygge et nyt samfund efter coronakrisen)


Åndelig kraft og dedikation


Det kompetente menneske


Tryghedens fængsel - 

     - eller den guddommelige tillids frihed

Intuition og sjælskontakt


Den Guddommelige Plan for dit liv


Kommunikation og samarbejde med naturen
(kun i perioden fra maj til og med august)

Samarbejde med naturens devaer
(kun i perioden fra maj til og med august)