Kurser


ER AFVIKLET!

WEEKEND KURSUS I TISVILDELEJE d. 26. – 27. august

AT NAVIGERE I UKENDT LAND

Kursets baggrund

Når Covid19 katastrofen lander, står vi overfor en global civilisation helt i knæ med ødelagte samfund og talrige globale kriser. Dertil en stor gruppe mennesker, der efter de store afsløringer (som kan ske når som helst) er i chok og uden et ståsted i livet. De vil have akut brug for hjælp.

.

Men hvem kan hjælpe? Ja det kan kun de med spirituel indsigt og erfaring, og som er bevidste om, hvad der skete i de sidste 3½ år. Vi må forberede os til at hjælpe efter bedste evne - der er ikke andre, der kan gøre det.

Det centrale i kurset vil være et intensivt arbejde med det kostbare redskab: DIN INTUITION og dertil et vigtigt fokus på at styrke DIT MOD. Et menneskes intuition kan altid udvikles til et højere niveau, og modet kan kaldes mere frem.

.

Desuden må vi begynde at SKABE ET GRUNDLAG for helt nye samfund ud fra nye værdier: samhørighed, fællesskab, kærlighed til livet samt balance mellem hoved og hjerte.

Der er på forhånd ingen opskrift på, hvordan det kan gøres. Ingen har været i en sådan situation før! Der er ingen vi kan spørge!!!

.

”Luksuskursus” med bare 6 deltagere i 2 intense dage.

Det foregår i min lejlighed + tilhørende fællesrum.

Det lave antal deltagere gør, at vi kommer tæt på hinanden, så hver enkelt kan komme i fokus. Jeg arbejder til daglig med clairvoyance, og vil efter behov bruge dette til at inspirere og hjælpe deltagerne.

Hvis vejret tillader det, kan vi holde noget af kurset udendørs i den smukke natur med klitter, strand og havet ved Tisvildeleje. Det er bare 5 minutters kørsel fra lejligheden.

.

PRAKTISK: 26 – 27/8, tid 10 – 17 begge dage, Pris: 2.000 kr.,

Dep. 800 kr. ved tilmelding eller senest 1 uge efter tilmelding,

Tilmelding KUN: eskild.tjalve@hotmail.com. Betaling MobilePay 60 88 78 44,

(HUSK NAVN!!), De resterende 1.200 kr. kontant ved ankomst eller MobilePay, Mulighed for overnatning til 2 måske 3, Medbring egen mad – der er køleskab.

Spørgsmål: e-mail eller 60 88 78 44,
-----------------------------------------------------


Uddybende kommentarer
INTUITION.
På kurset skal vi arbejde intensivt med at træne intuitionen og evt. telepati og clairvoyance, og uanset hvor du er med dem, så kan du altid kunne komme et skridt videre. Specielt de utallige kraftfulde kosmiske energier, der er kommet til os i de sidste år, har udvidet vores potentialer til at udvikle de indre sanser.

Jeg selv arbejder meget med intuition og claurvoyance, og der vil være mulighed for, at jeg efter behov bruger disse redskaber til at hjælpe deltagerne undervejs.

Desuden vil det handle om at bruge disse redskaber til at se på dit eget liv og på dine opgaver overfor mennesker, der har brug for din hjælp.

Størsteparten af menneskene vil have brug for hjælp, på en eller anden måde, og her vil der også være brug for dig. Alle vi der har spirituel indsigt og erfaring har opgaver med at hjælpe.

MOD

Forandringer kræver villighed til at træde ind i det ukendte med at åbent sind og hjerte. Desuden kræver det mod! Men desværre fungerer modet ikke sammen med tryghed. Rigtig tryghed eksisterer ikke - det vi kalder tryghed kan forsvinde på et splitsekund. Derimod er det tillid til livet og til dig selv samt villighed til at lære, som står bag modet - det giver ro i sindet.
Men hvordan får vi skabt tillidid ?

Vid at der ikke findes noget forkert i Universet. Der findes ingen fiasko, kun måske i dine tanker.
Vid at du kan lære lige så meget, hvis dit skridt ikke fører dig til det ønskede!!! Du har nemlig fået en erfaring, som du skulle have, og som du ikke kunne få på andre måder.
Nogen har sagt: Måske er succes en skjult fiasko, og måske er en fiasko en skjult succes. Så derfor er ordene fejl og fiasko irrelevante. Lad derfor være med at bedømme noget rigtigt eller forkert, godt eller dårligt, men iagttag i stedet og brug skelneevnen til at beslutte om du skal handle.
På baggrund af dette bliver det muligt at værdsætte det ukendte, da det rummer ubegrænsede potentialer. Det bliver muligt at være forelsket i det ukendte! - og at mærke hjertet hamre i begejstring for det ukendte - så alt i dig sitrer af liv og glad forventning.
Generelt om kurser
Jeg har holdt mange kurser rundt om i landet siden 1985 vedrørende mennesket, naturen og universet - alt sammen ud fra et åndeligt perspektiv. De mest aktuelle fra de senere år er de her nævnte.
I alle mine kurser bruger jeg en del dias, som gør formidlingen mere nærværende og lettere at forstå og leve sig ind i. Der vil også være en del meditationer, da det er et dyrebart redskab til at udvikle sjælskontakten og de højere indre verdener.

Savner du et kursus?
Jeg  møder gerne op, hvis jeg bliver spurgt, og vi kan finde en fornuftig aftale. Så sig til, hvis du har et sted eller kender nogle, der gerne vil arrangere det.

Mulige emner til andre kuser
:
At navigere i ukendt land 1 + 2
(disse to foredrag handler om. hvad vi må gøre, når vi skal til at opbygge et nyt samfund efter coronakrisen)


Åndelig kraft og dedikation


Det kompetente menneske


Tryghedens fængsel - 

     - eller den guddommelige tillids frihed

Intuition og sjælskontakt


Den Guddommelige Plan for dit liv


Kommunikation og samarbejde med naturen
(kun i perioden fra maj til og med august)

Samarbejde med naturens devaer
(kun i perioden fra maj til og med august)