SALG

Om bogen ENHED

Bogen "ENHED - Videnskab og spiritualitet forenet" handler om EnhedsVerdensbilledet. Den er skrevet, så mange mennesker uden særlige forudsætninger kan få glæde af det. Det gælder også mediefolk og politikere, som hidtil ikke har haft adgang til relevant og forståeligt materiale. Det der findes er for det meste bøger og videoer, som omhandler afgrænsede emner af EnhedsVerdensbilledet. Der findes også bøger, som beskriver større dele af det, men de er i et sprog. som kan være vanskeligt for de fleste mennesker. Derfor har jeg udarbejdet denne bog.
Bogen beskriver dels de nye overordnede principper i Universets opbygning og funktion, og dels en række konkrete redskaber til at bruge den nye viden.
En væsentlig del af emnerne handler om vores bevidstheds fantastiske potentialer. 

I bogen er der mange casestories. Der er beskrevet hvordan mange af redskaberne kan anvendes i hverdagen til at skabe ønskede forhold i tilværelsen, og til at se livet fra et højere perspektiv. Herved kan man blive langt  bedre til at håndtere udfordringer og kriser og alligevel finde fred i det indre.

Den fysiske bog:
Stort format: 21 x 26 cm
Stift bind
236 sider med 135 illustrationer
Pris 375 kr.

OBS:
Den Hidtidige Webshop er lukket.
Bogen kan indtil videre købes ved henvendelse til Eskild Tjalve ved   eskild.tjalve@hotmail.com

Om billedet SEJREN

Billedet handler om store gruppe-meditationer rundt om på Jorden, som foregik under Coronatiden og den efterfølgende kaotiske tid.
Målet med det var og er sammen med The White Hats - som er et internationalt samarbejdende militær-  at påvirke mørkets kræfter, så de mere og mere mislykkedes med deres forfærdelige vision om at styre og kontrollere menneskeheden. Deres mål var/er ubetinget magt over menneskene, som derved skulle blive deres slaver, og samtidigt med at de skovler de største rigdomme og penge til sig, da det er med til at skabe magt.

Billedet blev slået op på min FaceBook profil d. 1/11, hvor der står lidt flere oplysninger.

Billedet sælges som tryk i to størrelser:
A4 : 21 X 29,7 cm  til pris: 200 kr.
(porto og forsendelse på 41 kr. er indregnet)

A3 : 29,7 x 42 cm til pris 375 kr.
(porto og forsendelse på 51 kr. er indregnet)


Billedet kan kun fås gennem mig:
Send en mail til mig eskild.tjalve@hotmail.com 
Du skal kun kontakte mig ved e-mail (med mindre vi har anden aftale).

Skriv:
Ønskede billede(r)
Antal
Navn og adresse
Billedet bliver afleveret i den nærmeste pakkeshop.
Oplys endvidere dit mobilnummer, da der sendes en sms til  dig, når bogen er ankommet til afhentning.